(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kuře nebo králík na Halali
Potřebné ingredience
Kuře nebo králík, malá sklenička Halali, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, kousek uzeného špeku nebo anglické slaniny, 5 kuliček nového koření, 2 bobkové listy, kousek másla, sůl
Postup přípravy
Na dno pekáčku dáme Halali zeleninu bez nálevu ( je dost kyselá ), nastrouhanou mrkev a celer, kolečka cibule, kostičky uzeného špeku nebo anglické slaniny a koření.
Promícháme, vložíme osolené čtvrtky masa a trochu podlijeme vodou. Poklademe máslem a pečeme.
Příloha : vařené brambory.
Hlavně zeleninka má výtečnou chuť!
Promícháme, vložíme osolené čtvrtky masa a trochu podlijeme vodou. Poklademe máslem a pečeme.
Příloha : vařené brambory.
Hlavně zeleninka má výtečnou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
scully
(upraveno)
4. 3. 2009, 9:29
Taky takhle děláme králíka, akorát po upečení tu zeleninku rozmixujeme se šlehačkou - je to vynikající s brusinkama a knedlíkem
dzungila
(upraveno)
4. 3. 2009, 9:53
@scully
Pavlí, jako omáčku to znám taky, ale prubněte tohle a k tomu brambory. Udělá to super sosík a ta zelenina je fakt moc dobrá! Andrea